Send mail fra site

For at kunne sende mail fra kontaktformularer eller andre komponenter på et site i Micusto Cloud, så kræver det at CMS'et konfigureres til at sende ud via SMTP AUTH, dvs. via et login til en mailserver.

Micusto Cloud tilbyder SMTP Service (med TLS) for alle domæner, der oprettes. SMTP Service aktiveres for et domæne via https://my.micusto.com, hvor login også fremgår.

Det er også muligt at anvende et login til en mailkonto på eget mailsystem, eller f.eks. en konto hos Google Mail, Office365 m.fl. Typisk opretter man en konto specifikt til at sende mail fra et site.

Anvender man SMTP Service i Micusto Cloud skal SPF record opdateres for domænet jf. information her.