Cache på en spaceurl

En xxxxxxxx.spaceurl.com URL er tiltænkt udvikling. Derfor er alt cache forceret deaktiveret. Både fil-, web- og browsercache. Evt. cache control headers fra webapplikationen er også fjernet.

Ingen cache påvirker performance for sitet. Det er derfor vigtigt og nødvendigt at tilføje et rigtigt domæne for at teste performance og cache-indstillinger.

Anvend evt. lokal hosts fil til at ramme webapplikationen med cache. Se hvordan her.