Sender Policy Framework (SPF)

Tilføj følgende include til SPF record (TXT) i DNS for domænet for at validere, at mail må afsendes fra DCmedia Hostings systemer på vegne af domænet.

include:_spf.dcmediahosting.com

Eksempel på TXT record:

TXT "v=spf1 mx include:_spf.dcmediahosting.com ~all"

Tilføj evt. andre eksterne systemer, der skal have lov til at sende mail på vegne af domænet med f.eks. flere ip4: i TXT-record (erstat: 123. og 124. med egne IP-adresser):

TXT "v=spf1 ip4:123.123.123.123/32 ip4:124.124.124.124/32 mx include:_spf.dcmediahosting.com ~all"