Udfasning af Plesk kontrolpanel

Plesk kontrolpanel version 8 til 11 udfases per 1/10 2015.

Plesk 12 eller nyere er dermed den version, som supporteres efter 1/10 2015.

Vi anbefaler at migrere sites på Plesk til vores cloud platform til webapplikationer. Kontakt DCmedia Hosting Support for mere information.

Kunder med servere, som har ældre Plesk versioner installeret anbefales at opgradere til seneste Plesk version, enten via migrering til separat Plesk 12+ server, eller opgradering af Plesk direkte på serveren.
Kontakt DCmedia Hosting Support for planlægning af opgradering/migrering af Plesk eller migrering af sites på Plesk til cloud platform.

Webhoteller på ældre Plesk-servere migreres løbende til vores cloud platform til webapplikationer.

Adgang til ældre versioner af Plesk, både på servere og webhoteller, kan derfor være påvirket pga. igangværende udfasning.
Kontakt DCmedia Hosting Support for evt. hurtigere migrering af webhotel til ny platform med adgang til nyt kontrolpanel.