Kan jeg installere et hvilket som helst PHP-system i Micusto Cloud?

Vi anbefaler kun at installere de webapplikationer, der er mulige at vælge som applikation under indstillinger for et space.

Er der tale om almindelige PHP-scripts, som ikke har behov for eksterne indstillinger på webservere, cacheservere mv., så kan en hvilken som helst applikation vælges under indstillinger, da alle kan afvikle PHP.

Kontakt evt. vores support, hvis du har spørgsmål om en specifik webapplikation.