Hvad er et space?

Et space er en instans af en webapplikation, som logisk er en samling af nogle filer, scripts og database. Webapplikationen bliver afviklet og distribueret over mange servernoder i Micusto Cloud.

Et eller flere domæner kan associeres med et space, ganske som man kender det fra almindelige webhoteller og servere.

For at en webapplikation, f.eks. TYPO3, Drupal eller Wordpress og andre, kan fungere i Micusto Cloud, så skal spacet som webapplikationen er installeret på, konfigureres til webapplikationen. Det lyder måske kompliceret, men det er blot at vælge f.eks. TYPO3, så konfigureres alt automatisk ift. det pågældende space til at afvikle TYPO3 i Micusto Cloud.

Se også Hvad er en spaceurl?