Jeg får certifikat-fejl på IMAP/POP3/SMTP

Bl.a. Mail på Mac kræver et validt SSL-certifikat som standard, og da der ikke er TLS/SSL på subdomæner som mail.DITDOMÆNENAVN.dk på mailserveren, så vil Mail melde fejl.

Løsningen for at undgå certifikat-fejl er at anvende mail1.micusto.com | mail2.micusto.com som IMAP/POP3/SMTP server i konfigurationen i mailprogrammet, og certifikatet vil herefter fungere korrekt.

Bemærk, at løsningen kun gælder for kunder med mailkonti der er migreret til mailplatformen tilknyttet Micusto Cloud.